Het botenaanbod van Bootverhuur Nijkerk
Snel gereserveerd, zonder extra kosten

Aanbod

Het Seizoen zit er helaas alweer op. Volg ons op facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het vaarseizoen. Medio april zullen de boten weer het water in gaan!

Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig, iedereen vanaf 18 jaar kan dus varen! Of je nu jong of oud bent, de vrijheden van het water zijn heerlijk!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief brandstof.

Let op! Als u annuleert binnen 24 uur voor aanvang, dan wordt er €50,- in rekening gebracht voor het annuleren. U zou onze annuleringsverzekering kunnen overwegen

Zelf varen (Geen vaarbewijs nodig)

Gentle 495 (Nieuw!)

– Geschikt voor 6 personen
– Comfortabele kussenset
– Ronde zit
– Stuursysteem
– Zonnekap voor schaduw

Lees meer...

Deze parel vaart heerlijk en ziet er erg chique uit. De sloep is geschikt voor 6 personen. Hij is makkelijk te besturen en u kunt hiermee alle kanten op! Door comfortabele ronde zit is deze sloep geschikt voor elke doelgroep!

Linder 400 Sportsman

– Geschikt voor 5 personen
– Buitenboordbesturing
– Robuuste aluminium bouw

Lees meer...

Deze aluminium sloep is heerlijk om met uw gezin, vrienden of collega’s een lekker dagje op het water door te brengen. Hij ligt lekker stevig op het water en kan ongeveer 20 km/u. U heeft geen vaarbewijs nodig. Deze sloep is geschikt voor 4 à 5 personen. Leg deze sloep gemakkelijk op een van de nabij gelegen strandjes, en neem een lekkere duik in het water. Of ga op avontuur richting de Eem, met dit wendbare bootje kan je alle kanten op. U kunt er ook voor kiezen om een van onze pakketten zoals een picknickmand aan boord te nemen!

Wiedesloep

– Geschikt voor 5 personen
– Stuursysteem
– Comfortabele kussenset (tijdelijk zonder kussens)
– Kleine opslagkist

Lees meer...

Onze nieuwste aanwinst is deze prachtige Wiedesloep, geschikt voor 6 personen. Voor deze sloep is geen vaarbewijs nodig, perfect dus voor een heerlijk dagje varen! Met deze sloep ervaar je comfort als nooit tevoren, heerlijk rustig varen op de prachtige wateren rondom Nijkerk!

Amigo 400 classic

– Geschikt voor 4 personen
– Luxe afwerking
– Comfortabele kussen-set
– Stuursysteem

 

Lees meer...

Deze parel vaart heerlijk en ziet er erg chique uit. De sloep is geschikt voor 4 personen. Hij is makkelijk te besturen en u kunt hiermee alle kanten op! U kunt naar de Eem varen en overwegen een borrelmand met verse hapjes te bestellen!

Psst.. Binnenkort komen hier nog veel meer boten! Volg ons op social media op altijd op de hoogte te blijven!

Speciale arrangementen

3 uur suppen (per 2 sups)

 (alleen in juni/juli/augustus)

Suppen is tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek! Je kan suppen zien als een combinatie tussen een kano en een surfplank. Suppen is de ideale manier op lekker tot rust te komen, of het juist te zien als een geweldige work-out! Deze sups zijn geschikt tot 150 kilo, daarnaast zijn ze erg handzaam door extra vinnen aan de onderkant, zo kunnen beginners makkelijk leren suppen!

Actie! Huur nu sups en betaal de eerst volgende keer maar de helft! 

 Speed Experience (Tot 8 pers.)

Altijd al eens echte snelheden op het water willen meemaken? Neem je vrienden, familie of collega’s dan mee op dit fantastische avontuur! Onze kapitein neemt jullie in vogelvlucht mee langs allerlei prachtige bezienswaardigheden!

 

Al vanaf 14,99 per persoon!

Momenteel niet beschikbaar 

Luxe Rapida sloep incl. kapitein (2 tot 10 personen)

Momenteel niet beschikbaar

Deze luxe sloep is van alle gemakken voorzien. Deze sloep is inclusief kapitein, zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u een lekker wijntje wilt drinken op het water. Uw drankjes kunnen tevens koud staan in de ingebouwde koelkast. Daarnaast bevat dit schip een JBL-Geluidsysteem waar u via bluetooth mee kunt verbinden. In deze sloep is ruimte genoeg, er is plek voor 10!

Deze boot is te huren in combinatie met heerlijk borrelarrangementen! We zorgen dat uw biertje en wijntje koud staat in deze heerlijke boot! Het is niet de bedoeling om uw eigen consumpties mee te nemen op deze sloep.