Het botenaanbod van Bootverhuur Nijkerk
Snel gereserveerd, zonder extra kosten

Aanbod

Let op! Vanaf 1 april 2021 zijn wij weer (gedeeltelijk) geopend! Dan kunt u in de weekenden weer varen!
Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig, iedereen vanaf 18 jaar kan dus varen! Of je nu jong of oud bent, de vrijheden van het water zijn heerlijk!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief brandstof.

Let op! Als u annuleert binnen 24 uur voor aanvang, dan wordt er €30,- in rekening gebracht voor het annuleren. U zou onze annuleringsverzekering kunnen overwegen

Zelf varen

Amigo 400 classic

– Geschikt voor 4 personen
– Comfortabele kussenset
– Stuursysteem

Lees meer...

Deze parel vaart heerlijk en ziet er erg chique uit. De sloep is geschikt voor 4 personen. Hij is makkelijk te besturen en u kunt hiermee alle kanten op! Zo legt u dit bootje gemakkelijk aan bij een van de nabijgelegen strandjes om een heerlijke duik te nemen. Ook kunt u lekker naar de Eem varen. U kunt naar de Eem varen en overwegen een borrelmand met verse hapjes te bestellen!

Linder 400 Sportsman

– Geschikt voor 5 à 6 personen
– Buitenboordbesturing

Lees meer...

Deze aluminium sloep is heerlijk om met uw gezin, vrienden of collega’s een lekker dagje op het water door te brengen. Hij ligt lekker stevig op het water en kan ongeveer 20 km/u. U heeft geen vaarbewijs nodig. Deze sloep is geschikt voor 4 à 5 personen. Leg deze sloep gemakkelijk op een van de nabij gelegen strandjes, en neem een lekkere duik in het water. Of ga op avontuur richting de Eem, met dit wendbare bootje kan je alle kanten op. U kunt er ook voor kiezen om een van onze pakketten zoals een picknickmand aan boord te nemen!

Wiedesloep (NIEUW!)

– Geschikt voor 5 à 6 personen
– Stuursysteem
– Comfortabele kussenset
– Kleine opslagkist

Lees meer...

Onze nieuwste aanwinst is deze prachtige Wiedesloep, geschikt voor 6 personen. Voor deze sloep is geen vaarbewijs nodig, perfect dus voor een heerlijk dagje varen! Met deze sloep ervaar je comfort als nooit tevoren, heerlijk rustig varen op de prachtige wateren rondom Nijkerk!

Speciale arrangementen

Luxe Rapida sloep incl. kapitein (2 tot 10 personen)

Deze luxe sloep is van alle gemakken voorzien. Deze sloep is inclusief kapitein, zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u een lekker wijntje wilt drinken op het water. Uw drankjes kunnen tevens koud staan in de ingebouwde koelkast. Daarnaast bevat dit schip een JBL-Geluidsysteem waar u via bluetooth mee kunt verbinden. In deze sloep is ruimte genoeg, er is plek voor 10!

Deze boot is te huren in combinatie met heerlijk borrelarrangementen! We zorgen dat uw biertje en wijntje koud staat in deze heerlijke boot! Het is niet de bedoeling om uw eigen consumpties mee te nemen op deze sloep.