Het botenaanbod van Bootverhuur Nijkerk
Snel gereserveerd, zonder gedoe!

Aanbod

Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig, iedereen vanaf 18 jaar kan dus varen! Of je nu jong of oud bent, de vrijheden van het water zijn heerlijk!
Tip: Bekijk ook eens https://www.randmeren.com/?

We zijn geopend!

Reserveer jouw dagje uit direct!

Let op, bij reserveringen binnen 24 uur verzoeken wij u te bellen.

Zelf varen (Geen vaarbewijs nodig)

Speciale arrangementen

Suppen

 

Suppen is tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek! Je kan suppen zien als een combinatie tussen een kano en een surfplank. Suppen is de ideale manier op lekker tot rust te komen, of het juist te zien als een geweldige work-out! Deze sups zijn geschikt tot 150 kilo, daarnaast zijn ze erg handzaam door extra vinnen aan de onderkant, zo kunnen beginners makkelijk leren suppen!

 Speed Experience (Tot 8 pers.)

Altijd al eens echte snelheden op het water willen meemaken? Neem je vrienden, familie of collega’s dan mee op dit fantastische avontuur! Onze kapitein neemt jullie in vogelvlucht mee langs allerlei prachtige bezienswaardigheden!

 

Al vanaf 14,99 per persoon!

Momenteel niet beschikbaar 

Luxe Rapida sloep incl. kapitein (2 tot 10 personen)

Momenteel niet beschikbaar

Deze luxe sloep is van alle gemakken voorzien. Deze sloep is inclusief kapitein, zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u een lekker wijntje wilt drinken op het water. Uw drankjes kunnen tevens koud staan in de ingebouwde koelkast. Daarnaast bevat dit schip een JBL-Geluidsysteem waar u via bluetooth mee kunt verbinden. In deze sloep is ruimte genoeg, er is plek voor 10!

Deze boot is te huren in combinatie met heerlijk borrelarrangementen! We zorgen dat uw biertje en wijntje koud staat in deze heerlijke boot! Het is niet de bedoeling om uw eigen consumpties mee te nemen op deze sloep.